Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-29@00:01:01 GMT

تمام راه‌های آموختن تعمیرات لوازم الکترونیکی

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۹۸۲۰۵

تمام راه‌های آموختن تعمیرات لوازم الکترونیکی

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از همشهری؛ مهم‌تر از همه اینکه این روزها پیدا کردن تعمیرکار خوب که هم قیمت منصفانه‌ای برای کارمزدش دریافت کند، قطعه بی‌کیفیت را با قیمت قطعه با کیفیت نفروشد یا مشابه مواردی خاص، قطعات ارزشمند دستگاه را با قطعاتی فرسوده و تقلبی جایگزین نکند، کار بسیار سختی است. دست‌کم به جست‌وجو و آزمون و خطای زیادی نیاز دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از آنجا که خرابی دستگاه‌های الکترونیک مصرفی، مانند لوازم خانگی یا موبایل به‌ندرت رخ می‌دهد، و اصولا افراد عجله دارند هرچه سریع‌تر وسیله معیوب را تعمیر کنند، فرصتی برای یافتن تعمیرکار ایده‌آل باقی نمی‌ماند؛ و اینگونه می‌شود که تجربه‌های تلخ و موذی پشت سر هم برای افراد تکرار می‌شوند. برای مواجه نشدن با چنین موقعیت‌هایی، بعضی افراد تصمیم می‌گیرند در حوزه تعمیرات خودکفا شوند. عصر اطلاعات و ارتباطات، یکی از ساده‌ترین دوران‌ها برای یادگیری مهارتی از صفر تا صد است. کمی انگیزه و اراده لازم دارد، با کمی قدرت جست‌وجو و گاهی اوقات مقداری دانش زبان انگلیسی.

اما اصولا مطالب آموزشی رایگان درباره یادگیری تعمیرات لوازم الکترونیک، نظیر گوشی موبایل، هدفون یا هندزفزی و لوازم خانگی را در فضای مجازی به‌راحتی و به هر زبانی می‌توان یافت. چه در قالب مکتوب و چه در قالب فیلم. آموزشگاه‌ها هم فراوانند، ویژه افرادی که به‌دنبال رسمی کردن مهارت جدید خود هستند.

بسیاری از آموزشگاه‌ها دوره‌های آموزشی خود را در قالب فایل‌های ویدئویی و آموزش غیرحضوری در اختیار علاقه‌مندان قرار می‌دهند که با هزینه تقریبی 400تا 900هزار تومان قابل دسترسی هستند

آموزش رایگان

کافی است به فارسی یا انگلیسی نام ابزاری که قرار است تعمیر شود را جست‌وجو کنید. چه در یوتیوب و چه در سکوهای اشتراک ویدئوی داخلی مانند آپارات. دریایی از فیلم‌های آموزشی رایگان در فضای مجازی وجود دارند که به‌صورت جزئی تعمیر انواع لوازم الکترونیک را آموزش می‌دهند. دسترسی به شیوه‌های تعمیر اقلام ساده‌تری مانند هدفون‌ها که ساختار پیچیده‌ای ندارند، راحت‌تر از تعمیر اقلامی مانند گوشی موبایل یا تلویزیون است.

تعمیر این لوازم پیچیده‌تر نیاز به تخصص بیشتری دارند و شاید تنها گوشه‌هایی از شیوه‌های تعمیر را بتوان در اینترنت پیدا کرد. برای مثال برای تعویض باتری گوشی آیفون یا باتری گوشی‌های اندرویدی، به کمی جسارت نیاز دارید و کمی وقت برای یافتن دستورالعمل تصویری. به کمک این فیلم‌ها می‌توان به‌راحتی و مرحله به مرحله پیچ‌های گوشی را با احتیاط باز کرد و باتری را بدون هزینه تعویض کرد. فیلم‌های زیادی در یوتیوب یا دیگر سایت‌ها و شبکه‌ها برای انجام چنین تعمیرات سبکی وجود دارند. اما شاید نتوان از روی فیلم‌های رایگان اینترنتی دوربین گوشی موبایل یا نقص فنی ایجاد شده در یک تلویزیون 50 اینچی را در خانه برطرف ساخت. برای رفع چنین نقص‌های پیچیده‌ای، به آموزش تخصصی‌تر نیاز خواهد بود.

آموزش کتابی

کتاب همیشه یکی از راه‌های یادگرفتن است و فراگرفتن تکنیک‌های تعمیر لوازم خانگی یا گوشی یا هدفون را هم می‌توان در میان صفحات کتاب‌ها جست‌وجو کرد. این کتاب‌های آموزشی معمولا توسط متخصصان و مدرسان تعمیر لوازم الکترونیکی یا توسط آموزشگاه‌ها به نگارش درآمده‌اند و به‌صورت رایگان یا با هزینه‌ای ناچیز قابل دسترسی هستند.

اگرچه امکان دانلود رایگان تعدادی از این کتاب‌ها و جزوات در اینترنت وجود دارد، اما رعایت حق ناشر و پرداخت مبلغ کتاب‌هایی که نسخه پولی آنها را هم می‌توان در فضای مجازی و در فروشگاه‌های معتبر کتاب پیدا کرد، اصولا رویکردی اخلاقی‌تر است. اگرچه بسیاری از آموزشگاه‌ها با هدف کمک به کارآموزان خود جزوات یا کتاب‌های خود را به‌صورت رایگان در اختیار عموم قرار داده‌اند. همچنین نباید فراموش کرد که کتاب‌ها به‌صورت نظری می‌توانند در آموزش مؤثر واقع شوند و کسب مهارت و تجربه حقیقی به‌تنهایی و از مسیر کتاب امکان‌پذیر نیست یا نیازمند صرف زمان و انرژی زیادی است. تجربه حقیقی در عمل به‌دست می‌آید و معمولا تمرین عملی مهارت‌های به‌دست آمده از دل کتاب روی لوازم خانه، در وضعیت کنونی بازارها و با قیمت‌های چند برابری لوازم خانگی، چندان مقرون به صرفه نخواهد بود.

از این‌رو بهتر است کتاب را به‌عنوان یک پیش‌زمینه و آموزش مقدماتی درنظر گرفت یا از اطلاعات آن برای تعمیر لوازم ساده‌تر استفاده کرد. آموزش گام به گام تعمیرات موبایل، تکنولوژی و کارگاه تعمیر لوازم خانگی، تعمیر موبایل با طعم پرتقال، آموزش تعمیر لوازم خانگی: تعمیرکار 25وسیله برقی منزل و آموزش کاربردی تعمیرات لوازم خانگی ازجمله کتاب‌هایی هستند که با جست‌وجو در اینترنت به نام آنها خواهید رسید. فروشگاه‌های رسمی کتاب دیجیتال یا کاغذی مانند فیدیبو هم آرشیوی از کتاب‌های آموزشی ازجمله کتاب‌های آموزش تعمیرات لوازم الکترونیکی را در اختیار علاقه‌مندان قرار می‌دهند.

همچنین پایگاه کتاب‌های درسی اداره کل نظارت بر نشر و توزیع مواد آموزشی وزارت آموزش و پرورش هم نسخی از کتاب‌های پایه آموزش تعمیرات لوازم مختلف الکترونیکی را در آرشیو خود دارد که شاید برای آموزش نوجوانان مناسب‌تر باشند. کتاب‌ها را می‌توان با هزینه 20تا 60هزار تومان تهیه کرد.

دریایی از فیلم‌های آموزشی رایگان در فضای مجازی وجود دارند که به‌صورت جزئی تعمیر انواع لوازم الکترونیک را آموزش می‌دهند. دسترسی به شیوه‌های تعمیر اقلام ساده‌تری مانند هدفون‌ها که ساختار پیچیده‌ای ندارند، راحت‌تر از تعمیر اقلامی مانند گوشی موبایل یا تلویزیون است.

آموزش تخصصی

بحث آموزشگاه‌ها به کنار، سایت‌های زیادی وجود دارند که ‌انواع بسته‌ آموزش تعمیرات لوازم مصرفی الکترونیک را در اختیار علاقه‌مندان قرار می‌دهند. بیشتر این بسته‌ها در حوزه تعمیرات موبایل هستند که شاید که نسبت به دیگر لوازم الکترونیکی تعمیر ساده‌‌تری داشته باشند و با مبالغ نسبتا ناچیزی قابل تهیه هستند. همچنین بسیاری از آموزشگاه‌ها دوره‌های آموزشی خود را در قالب فایل‌های ویدئویی و آموزش غیرحضوری در اختیار علاقه‌مندان قرار می‌دهند که با هزینه تقریبی 400تا 900هزار تومان قابل دسترسی هستند.

با این‌همه بسیاری از افراد به این بسته‌های خود‌آموز و کامل بودنشان اعتماد ندارند و ترجیح می‌دهند در آموزشگاهی معتبر مهارت جدید خود را کسب کنند. با جست‌وجویی ساده در اینترنت لیستی بلند از آموزشگاه‌های مختلف تعمیر لوازم الکترونیک، از گوشی موبایل گرفته تا یخچال و تستر و لباسشویی، به‌دست خواهد آمد. یکی از شناخته‌شده‌ترین این آموزشگاه‌ها مجتمع فنی تهران است اما دوره‌های متنوع دیگری در آموزشگاه‌های مختلف با هزینه یک تا 5میلیون تومان (متناسب با خصوصی یا گروهی بودن دوره) وجود دارند که تعمیر لوازم مختلف را به علاقه‌مندان به‌صورت حضوری و عملی آموزش می‌دهند.

پربیننده ترین فرهنگیان تسهیلات بدون وثیقه می‌گیرند تهران قرمز شد ضرورت افزایش فرهنگیان مشمول رتبه بندی تکذیب اخبار منتشره در مورد نحوه فوت آزاده نامداری اولین تغییر آموزش و پرورش در سال۱۴۰۰

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: لوازم الکترونیکی برجام لوازم الکترونیکی لوازم الکترونیک آموزشگاه ها تعمیرات لوازم وجود دارند فضای مجازی گوشی موبایل آموزش تعمیر تعمیر لوازم لوازم خانگی ساده تر فیلم ها جست وجو کتاب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۹۸۲۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه در مرحله دوم انتخابات مجلس فعال است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محسن اسلامی با اشاره به آمادگی وزارت کشور برای برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، گفت: انتخابات در برخی از حوزه‌ها به دور دوم کشیده شده است. حوزه‌های انتخابیه تبریز، شبستان، میانه، پارس‌آباد، سمیرم، لنجان، کرج، تهران، ورامین، بیرجند، مشهد، آبادان، رامهرمز، خدابنده، زنجان، شیراز، مرودشت، خرم‌آباد، قائمشهر، ملایر، کرمانشاه و گنبدکاووس، ۲۲ حوزه انتخابیه‌ای هستند که انتخابات در آنها به دور دوم کشیده شده است.

وی اضافه کرد: در این حوزه‌های انتخابیه ۹۰ نفر برای کسب ۴۵ کرسی باقیمانده مجلس شورای اسلامی با هم رقابت می‌کنند.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور با اشاره به شیوه برگزاری انتخابات در مرحله دوم، تصریح کرد: انتخابات در ۸ حوزه انتخابیه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت تمام الکترونیکی برگزار می‌شود. در تهران برای هر شعبه ۴ صندوق الکترونیکی و در باقی حوزه‌های انتخابیه برای هر شعبه، ۳ صندوق الکترونیکی در نظر گرفته شده است تا ازدحامی را در شعب مشاهده نکنیم و رأی‌دهندگان به راحتی و سهولت رأی خود را به صندوق بیاندازند.

آموزش لازم به دست اندرکاران انتخاباتی داده شده است

اسلامی اظهار کرد: آموزش لازم به همکاران ما در ستاد انتخابات و ۲۲ حوزه انتخابیه داده شده است و تربیت مدرس، آموزش لازم را دریافت و طی ۱۰ روز گذشته به مدرسان استانی آموزش داده‌اند و آنها(مدرسان استانی) در حال آموزش باقی همکاران در استان‌ها هستند.

وی اعلام کرد: گرچه رأی دادن در شیوه الکترونیکی بسیار ساده است، اما یک ویدئوی آموزشی از سوی کمیته فناوری ستاد انتخابات کشور تهیه شده است که برای آموزش همگانی به صداوسیما و ستادهای انتخابات ارسال شده است. در برخی از مراکز عمومی مثل نماز جمعه و یا نمایشگاه کتاب، آموزش‌های لازم به مردم داده می‌شود.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور با تأکید بر اینکه کسانی می‌توانند در مرحله دوم رأی بدهند که حتما در دور اول در همان حوزه انتخابیه رأی داده باشند و یا اصلا در کل کشور رأی نداده باشند، گفت: رأی‌دهنده با این پیش فرض وارد شعبه می‌شود و با ارائه هریک از مدارک هویتی پنج‌گانه (کارت ملی، شناسنامه، گذرنامه، گواهینامه و کارت پایان خدمت)، احراز می‌شود. برای فرد یک کارت رأی دادن صادر شده و در اختیار او قرار می‌گیرد. رأی‌دهنده کارت را در صندوق ثبت رأی الکترونیک وارد می‌کند و گزینه رأی دادن فعال می‌شود.

اسلامی با بیان اینکه سپس کد انتخاباتی نامزد مورد نظر را وارد کرده و عکس و مشخصات فرد به نمایش درمی‌آید، اظهار کرد: کد هر نامزدی که وارد شود، اطلاعات او در صفحه به نمایش درمی‌آید. نهایتاً رأی‌دهنده اتمام رأی دهی را ثبت می‌کند و پرینتی از رأی، رأی‌دهنده از زیر صندوق الکترونیکی قرار می‌گیرد. رأی‌دهنده کارت تعرفه را به منشی ما در شعبه، تحویل می دهد و سرانجام کارت شناسایی خود را دریافت می‌کند. فرآینده رأی‌دهی الکترونیکی ساده و در یک وقت بسیار کم صورت می‌گیرد.

۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه در مرحله دوم انتخابات فعال است
وی گفت: در حوزه‌هایی که اشاره کردم ـ حدود ۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه داریم ـ که شامل شعب شهری، روستایی، ثابت و سیار می‌شود. براساس تجربه‌ای که در مرحله دوم وجود دارد، تعداد شعب مرحله دوم نسبت به مرحله اول، کمتر است. البته در این دوره، نظر هیأت‌های اجرایی حوزه‌های انتخابیه را دریافت کردیم و نظر آنها ملاک اصلی ما بود. اگر هیأت اجرایی در آن حوزه انتخابیه تشخیص داده بود که هیچ حوزه‌ای کم نشود، ما همان را اعمال کردیم.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور یادآور شد: عوامل اجرایی در کل ۲۲ حوزه انتخابیه مشخص شده و تا ۱۳ اردیبهشت در سامانه جامع انتخابات نهایی خواهد شد.

اسلامی با بیان اینکه در خصوص تبلیغات انتخاباتی نامزدها و سامانه شفافیت به نامزدها اطلاع‌رسانی شده است که حتما تبلیغات و هزینه‌های خود را وارد کنند، خاطر نشان کرد: تبلیغات از ساعت ۰۰:۰۰ بامداد پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت آغاز می‌شود و تا پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ساعت ۸ صبح ادامه دارد. دستورالعمل تبلیغات و قانون مرتبط با تبلیغات که در مرحله اول اطلاع‌رسانی شده، ملاک خواهد بود. البته امکاناتی در استان‌ها از ناحیه دستگاه‌های اجرایی در اختیار نامزدها قرار گرفته که می‌توانند استفاده کنند.

استان‌ها تعرفه‌های انتخاباتی را از امروز دریافت می‌کنند
وی گفت: صداوسیما هم قرار است مناظراتی را در شبکه‌های استانی برای ۹۰ کاندیدا تنظیم کند که همگی در حال ضبط است و از تاریخ اعلام شده، پخش خواهد شد.

دبیر ستاد انتخابات کشور خاطرنشان کرد: در استان تهران، صرفا حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس الکترونیکی خواهد بود و در حوزه انتخابیه ورامین و قرچک ثبت رأی به صورت تعرفه است. تعرفه‌ها هم چاپ شده و در حال ارسال است. استان‌ها تعرفه‌ها را از امروز دریافت می‌کنند و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد و از میان کاندیداهای حاضر در عرصه رقابت ۲۴۵ نفر به مجلس راه یافتند و سرنوشت ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات که در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود، روشن خواهد شد.

طبق اعلام وزارت کشور تعداد رأی صحیح مأخوذه در حوزه انتخابیه تهران ۱ میلیون و ۵۶۹ هزار و ۸۵۷ رأی بود از بین نامزدها تعداد ۱۴ نفر به طور مستقیم وارد مجلس شدند و ۳۲ نفر دیگر نیز به مرحله دوم انتخابات راه یافتند که برای تصدی ۱۶ کرسی باقی مانده بهارستان در ۲۱ اردیبهشت به رقابت خواهند پرداخت.

دیگر خبرها

  • برگزاری دوره‌ی آموزش مهارت‌های رسانه‌ای موبایل آوین نو
  • مزیت خرید کتاب الکترونیک چیست؟
  • اسلامی: ۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه در مرحله دوم انتخابات مجلس فعال است
  • ۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه در مرحله دوم انتخابات مجلس فعال است
  • جزئیات برگزاری دور دوم انتخابات مجلس
  • هیچ چیز جز گوشی موبایل لازم ندارید
  • روایت یک کارگردان از فیلمسازی در نوجوانی/ هیچ چیز جز گوشی موبایل لازم نیست
  • آموزش: ۸ ترفند ساده برای شارژ سریع‌تر گوشی
  • درآمد تعمیرات برد الکترونیکی چقدر است
  • سه نکته برای آموختن درباره صبر و عدم صبر از غزالی