Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس، مراسم رونمایی کتاب «رجل سیاسی: سیاستمدار تراز انقلاب اسلامی در بیانات حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای» گردآوری حجت‌الاسلام والمسلمین علی محمدی و معرفی کتاب «دولت جوان حزب اللهی؛ بررسی مفهوم و ویژگی‌های دولت جوان حزب اللهی در بیانات حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای» اثر معاونت پژوهش و آموزش موسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی امروز برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس این گزارش، در این برنامه همچنین از لوگوی جدید انتشارات انقلاب اسلامی رونمایی شد. 

* ذوعلم: در نظام ولایی کادرسازی لزوماً توسط احزاب انجام نمی‌گیرد، بلکه در خود بدنه امت این اتفاق رخ خواهد داد

در ابتدای برنامه حجت‌الاسلام علی ذوعلم، عضو هیات علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی با بیان اینکه انقلاب اسلامی ایران صرفاً یک رویداد تاریخی نیست، بلکه نقطه عطف جهان اندیشه به شمار می‌رود و صاحب یک پایگاه گفتمانی است توضیح داد: انقلاب در بستری متولد شد و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران شکل گرفت که انگاره‌های پلورالیستی در رفتار سیاسیون و احزاب حاکم بود و این فرهنگ سیاسی التقاطی که جریان داشته و دارد، قطعاً کار را برای پیشرفت مطلوب انقلاب اسلامی دشوار می‌کند.

وی با بیان اینکه اخلاق صرفاً یک پیوست به سیاست نیست عنوان کرد: امام خمینی در کتاب «ولایت فقیه» همین مسئله را تبیین کرده است. موسسات مهمی در کشور نیز به تحلیل و تفسیر موضوعاتی از این دست پرداخته‌اند، اما حجم عظم تولید ادبیات در فضای لیبرالی، فعالیت موسسات اسلامی را ناچیز کرده است.

این عضو هیات علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی با ابراز تاسف از اینکه پس از گذشت ۴۳ سال از عمر انقلاب هنوز هم این شبهات وجود دارد که مگر جمهوریت با اسلامیت سازگار است؟ گفت: بیان چنین سوالاتی نشان می‌دهد که ما برای اندیشه پشتیبان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران کم کاری کرده‌ایم.

ذوعلم همچنین به کتاب‌های «رجل سیاسی» و «دولت جوان حزب اللهی» اشاره کرد و ضمن بیان اینکه این دو کتاب هرکدام از یک زاویه‌ای به تبیین نظام حکمرانی تراز انقلابی می‌پردازند، گفت: «دولت جوان حزب اللهی» از زاویه نگاه جمعی است و رجل سیاسی از زاویه نگاه فردی.

وی در بخش دیگر به تاکید این مطلب که مراد از رجل سیاسی هم صرفاً مناصبی چون ریاست جمهوری نیست، بلکه رفتار یک بخشدار و یک رییس اداره ساده و اعضای نیروهای نظامی و انتظامی را هم دربر می‌گیرد، گفت: بنابراین طیف گسترده حکمرانان ذیل این مفهوم قرار می‌گیرند.

ذوعلم همچنین به دولت جوان حزب اللهی هم اشاره کرد و افزود: ارزش‌های کلانی که باید خروجی نظام حکمرانی باشد، از دولت جوان حزب‌اللهی بیرون می‌آید. بحث توزیع عدالت، آزاداندیشی، تشکیل فضاهای نقد، ترویج معنویت و نگاه آخرت مدار و توحید محور، اخلاق و عزت ملی و… از جمله این ارزش‌های کلان است که همه آنها را مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب مطرح کرده‌اند.

این عضو هیات علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی با بیان پرسش برخی که میگویند چرا نظام برای خود کادرسازی نکرده است؟ گفت: به نظر می‌رسد که در نظام ولایی کادرسازی لزوماً توسط احزاب انجام نمی‌گیرد، بلکه در خود بدنه امت این اتفاق رخ خواهد داد.

* اسحاقی: شکل‌گیری دولت جوان حزب اللهی مقدمه شکل‌گیری دولت اسلامی است

محمد اسحاقی، معاون آموزشی و پژوهشی موسسه انقلاب اسلامی در این نشست با بیان اینکه موسسه انقلاب اسلامی اندیشه و سیره رهبر معظم انقلاب را با یک پویایی که ناظر به ضرورت‌ها و اولویت‌هاست، می‌بیند و تولید کتاب «دولت جوان حزب اللهی» شاهدی بر این مدعاست، گفت: این بیانات مبتنی بر اندیشه‌های وحیانی، شناخت از جریان‌های عمومی جهان‌ها و مکاتب نظری و همچنین نظریات کارشناسی شده و نظامند و همچنین زیست سیاسی رهبری است. این پویایی، اندیشه و سیره رهبری را به گوهر گرانبهایی برای پاسخ به نیازهای جامعه امروز تبدیل می‌کند.

وی ضمن اشاره به بیانات رهبر انقلاب و برداشتن گام‌های مناسب در آن جهت ابراز داشت: شناخت، تبیین و ترویج و در نهایت، تحقق سه گام مهم هستند، البته جلوگیری از تحریف را هم باید به آن گام‌ها افزود.

معاون آموزشی و پژوهشی موسسه انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه در دولت جوان حزب اللهی ما باید به آراء رهبری مراجعه کرده و بیش از هر چیز نسبت به آنها شناخت داشته باشیم، تصریح کرد: شکل‌گیری دولت جوان حزب اللهی مقدمه شکل گیری دولت اسلامی است. جلد دوم این کتاب نیز هم اکنون در دست تدوین است که بیش از هرچیز برنامه جامع برای دولت و احزاب به شمار می‌رود.

* محمدی: بدون تعریف مردان حکومت و سیاستمداران حرمت به سمت دولت اسلامی محقق نمی‌شود

در بخش پایانی مراسم حجت‌الاسلام علی محمدی، گردآورنده کتاب «رجل سیاسی» در این نشست گفت: تحقق انقلاب اسلامی به وسیله لوازمی بوده که از جمله آن می‌توان به مجاهدت و اخلاق مردان آن دوران به رهبری امام خمینی (ره) اشاره کرد. مرحله بعد از تحقق، دوره تبیین انقلاب و دولت اسلامی توسط مقام معظم رهبری است. اکنون در این مرحله قرار داریم و البته برخی از چالش‌ها نیز خود را نشان داده‌اند که مهم‌ترین آنها مردان و سیاستمدارانی هستند که در دولت اسلامی (همه قوا) به فعالیت اشتغال دارند.

وی تاکید کرد: بدون تعریف مردان حکومت و سیاستمداران حرمت به سمت دولت اسلامی محقق نمی‌شود. برای اینکه این تعریف صورت گیرد، نخست باید هدف و خروجی ترسیم شود و بر اساس آن هدف نظام‌ها ترسیم شود و در نهایت تربیت در این مسیر قرار گیرد. در این روند مهم‌ترین مبحث منبع و ماخذ این ترسیم است و مهم‌ترین منبع در زمان ما رهبر معظم انقلاب است.

محمدی با بیان اینکه آیت‌الله خامنه‌ای در قامت ولایت فقیه سکانداری این نظام مقدس را در اختیار دارند و علاوه بر این زعامت به عنوان حکیم، فقیه و اندیشمندی اصلاح طلب به معنای واقعی کلمه نیز به شمار می‌روند گفت: به همین دلیل برای اینکه این ترسیم را داشته باشیم به اندیشه‌های ایشان رجوع کردیم.

گردآورنده به کتاب اشاره کرد و توضیح داد: کتاب در هفت فصل به ذکر مواردی پرداخته که سیاستمداران یا باید آنها را بدانند یا اینکه به سمت آنها حرکت کنند. در این کتاب علاوه بر ذکر معیارها، محتوای کوتاهی از فرمایشان رهبری هم درج شده است. فصل نخست به ایمان و باورهایی اختصاص دارد که سیاستمدار تراز باید آنها را داشته باشد. فصل دوم شناخت‌های لازمی برای سیاستمدار تراز است.

* انتشار رایگان نسخه الکترونیکی کتاب «دولت جوان حزب‌اللهی»

محمدعلی قندهاری، مدیر انتشارات انقلاب اسلامی هم درباره فعالیت مجموعه گفت: انتشارات انقلاب اسلامی وابسته به دفتر حفظ و نشر آثار رهبر معظم انقلاب در طول ۱۱ سال فعالیت خود در حدود ۲۰۰ عنوان کتاب منتشر کرده است. این انتشارات در کنار منابع تحلیلی و تاریخی و منابعی درباره زندگی حضرت آقا، کتاب‌هایی را در حوزه تبیین بیانات ایشان نیز برای مخاطبان کار کرده است.

وی افزود: در زمینه تبیین بیانات مقام عظمای ولایت کتاب‌های متعددی منتشر شده و عمده آنها هم در بزنگاه‌های سیاسی و مناسبت‌ها و اتفاقات خاص بوده است. در ادوار گذشته در حوالی انتخابات‌ها ما کتاب‌هایی با محتوای بیانات رهبر معظم انقلاب درباره انتخابات کار کردیم که از جمله آنها می‌توانم به «انتخاب صالحان» اشاره کنم.

قندهاری اضافه کرد: امسال هم که قرار است در شرایطی حساس سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری را برگزار کنیم، انتشارات انقلاب اسلامی با دو کتاب به استقبال این رویداد مهم آمده است. در این دو اثر تلاش شده تا شاخص‌ها و ترازهایی که مدنظر رهبر انقلاب برای شناخت سیاستمدار تراز انقلاب اسلامی و ویژگی‌های تشکیل دولت است، تبیین شوند.

مدیر انتشارات انقلاب اسلامی همچنین از انتشار رایگان نسخه الکترونیک کتاب «دولت جوان حزب‌اللهی» در سایت این انتشارات خبرداد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: رجل سیاسی رونمایی حجت الاسلام ذوعلم مدیر انتشارات انقلاب اسلامی انتشارات انقلاب اسلامی رهبر انقلاب انتشارات انقلاب اسلامی دولت جوان حزب اللهی رهبر معظم انقلاب سیاستمدار تراز شکل گیری دولت دولت اسلامی رجل سیاسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۱۵۹۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ختم غائله‌ی شهرنو ؛ «چند نفر از خانم‌های‌ خیلی جوان اش را به کارمندان خودمان دادیم»

یک اعلامیه دادیم خانم‌ها را دعوت کردیم، متوسط‌ها را من خیلی باهاشون صحبت کردم، با ماشین‌های خودمان به شهرهای‌شان برگرداندیم... چندتای‌شان که خیلی جوان بودند به کارمندان خودمان در دایره شوهر دادیم یعنی آن‌ها گفتند ما برای خدا حاضریم با این‌ها ازدواج کنیم که الان هم زن و شوهر هستن و بچه دارند و خانم‌های بسیار متدینه و خوبی هستند پای منبر ما هم می‌آیند.   به گزارش خبرآنلاین، در آستانه‌ی پیروزی انقلاب یکی از نقاطی که مورد غضب انقلابیون تندرو قرار گرفت و حتی دو هفته پیش از پیروزی قطعی توسط آنان به آتش کشیده شد، شهرنو یا همان محله‌ی بدنام تهران بود. نخستین بار عصر دوشنبه ۹ بهمن ۱۳۵۷ شماری از جوانان تندرو به شهرنو هجوم برده و آن‌جا را به آتش کشیدند، اما ماجرا با ورود ده نفر روحانی در آن مقطع ختم به خیر شد؛ آن‌ها فورا به آتش‌نشانی مراجعه کرده و از ماموران خواستند برای خاموش کردن آتش اقدام کنند. با این حال استخوان شهرنو همچنان لای زخم انقلاب باقی ماند تا نزدیک به دو هفته پس از پیروزی انقلاب.   مرحله‌ی بعدی مواجهه‌ی انقلابیون با شهرنو این بار اما نه سرخود، که به دستور دادستانی وقت صورت گرفت آن هم نزدیک به دو هفته پس از پیروزی انقلاب. روز یک‌شنبه ۵ اسفند ۱۳۵۸ خیابان‌های اطراف محدوده‌ی شهرنو زیر پوشش حفاظتی پاسداران انقلاب قرار گرفت و در ساعت ۲۲ پاسداران کمیته‌ی منطقه‌ی ۱۲ و چند نفر از اعضای شورای دایره‌ی مبارزه با منکرات، با در دست داشتن حکم دادستانی با بولدوزرهای شهرداری دیوارهای شهرنو را تخریب کردند..     فردای آن روز کیهان در پی اعلام این خبر نوشت: «قرار است جای خانه‌ها، مغازه‌ها و اماکن قلعه شهرنو که کار تخریب آن ظرف چند روز آینده پایان می‌گیرد، به‌زودی در زمین آن بازار اسلامی،‌ مسجد، مدرسه و پارک ایجاد شود.»   یکی از مسئولان شورای دایره‌ی مبارزه با منکرات نیز در رابطه با این موضوع به خبرنگار شهری کیهان گفت: «دایره‌ی مبارزه با منکرات کار خود را از چهار ماه پیش با حکم دادستان انقلاب اسلامی آغاز کرد و خط اصلی عمل‌کرد این شورا مبارزه‌ی پی‌گیر در جهت ریشه‌کن کردن فساد و فحشا در سراسر کشور می‌باشد.»   نماینده‌ی دادستان برای حل این مسئله، شیخ حسین انصاریان بود. ایشان در گفت‌وگویی که با بخش تاریخ شفاهی مرکز اسناد انقلاب اسلامی در پاییز ۷۸ انجام داده جزئیات این ماجرا را توضیح داده است.     مرکز اسناد انقلاب اسلامی به‌تازگی ویدیوی قسمت دوم این بخش از سخنان او را در کانال تلگرامی خود قرار داده که متن آن به این شرح است:   «یک اعلامیه دادیم خانم‌ها را دعوت کردیم، متوسط‌ها را من خیلی باهاشون صحبت کردم، با ماشین‌های خودمان به شهرهای‌شان برگرداندیم.   جوان‌های‌شان را یک محضرداری به نام آقای تقوایی که روحانی بود الان هم هست به او گفتیم ما شاید دو هزارتایی ازدواج داشته باشیم... چندتای‌شان که خیلی جوان بودند به کارمندان خودمان در دایره شوهر دادیم یعنی آن‌ها گفتند ما برای خدا حاضریم با این‌ها ازدواج کنیم که الان هم زن و شوهر هستن و بچه دارند و خانم‌های بسیار متدینه و خوبی هستند پای منبر ما هم می‌آیند.   تعدادی‌شان هم اعلام کرده بودیم به موسسات ازدواجی، آن‌ها جوان‌ها را می‌فرستادند ما هم عین داستان را بهشان می‌گفتیم و خیلی‌های‌شان هم به این صورت ازدواج دادیم. پیرزن‌ها را هم بهشان گفتیم که به شما کمک می‌کنیم؛ ماهیانه‌ای برای‌شان مقرر کردیم هر ماه می‌آمدند و پول به آن‌ها می‌دادیم. آن‌جا تخلیه شد.» کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: مینو محرز: شش درصد کارگران جنسی تهران ایدز دارند/ می‌خواستند روسپی‌ها را با آموزش خیاطی درمان کنند تهران ، زنان «شهر نو» و یک آقای خیلی خاص!

دیگر خبرها

  • باقری:‌ گذر موفق ایران از نشیب وفرازها مرهون حکمت رهبر معظم انقلاب است
  • چالش‌های جدی «وعده صادق» برای سامانه تدبیر آمریکا در منطقه
  • ختم غائله‌ی شهرنو ؛ «چند نفر از خانم‌های‌ خیلی جوان اش را به کارمندان خودمان دادیم»
  • اجرای بیش از ۱۰ عنوان برنامه در هفته عقیدتی و سیاسی مهرستان
  • تجلیل از فرماندهان و مربیان برتر عقیدتی سیاسی
  • گوشی جدید ناتینگ، ۲ روز دیگر رونمایی می‌شود
  • پیش‌تولید سریال پایتخت ۷ آغاز شد
  • مراسم رونمایی از فصلنامه «ماجرا» برگزار می‌شود
  • نگاه رهبر انقلاب به مسائل حوزه کتاب همه جانبه است
  • پیش تولید «پایتخت ۷» آغاز شد