Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید مجید امامی شامگاه چهارشنبه در پایان سفر خود به استان سمنان، در گفت وگو با ایرنا ابراز داشت: پیگیری مصوبات گذشته و راه اندازی شوراهای اقماری یکی از اصلی ترین اهداف شورای فرهنگ عمومی در دولت سیزدهم است و به همین منظور شورای پیگیری نهضت مطالعه مفید درهمین راستا تشکیل شده است.

وی افزود: همچنین می‌توان با الگو گرفتن از نمونه‌های موفق در ترویج مطالعه، مانند استان سمنان، به سمت بهبود آمار مطالعه در کشور حرکت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور کمبود کتاب‌های الکترونیک و اهمیت رعایت حقوق معنوی نویسندگان و ناشران را از موانع مهم توسعه فرهنگ کتابخوانی در کشور برشمرد و گفت: نویسنده یا ناشر، به دلیل دفاع از حقوق معنوی خود نمی‌خواهد یا نمی‌تواند کتاب را را بر بستر وب عرضه کند، بنابراین توسعه سکوهای عرضه کتاب‌های الکترونیکی و بخش مجازی در کتابخانه‌های عمومی می‌تواند این مانع را تا حدی برطرف کند.

وی افزود: البته عرضه کتاب‌های الکترونیکی منافاتی با ارائه کتاب کاغذی ندارد و این نوع از کتاب نیز باید در اختیار مردم باشد به همین دلیل وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در سفر به سمنان قول رفع مشکلات کتابخانه سرخه را به استاندار سمنان دادند.

بازدید از نمایشگاه ظرفیتهای تولید اسباب بازی و نوشت افزار بومی و ملی در سرخه، حضور در دبیرخانه دانش بنیان توسعه کتاب استان، حضور در نشست فرهنگ عمومی استان در استانداری سمنان و نشست با فعالان مد و لباس در سمنان، از برنامه های سفر یکروزه دبیر شورای فرهنگی عمومی به این استان است.

برچسب‌ها شورای فرهنگ عمومی سمنان فرهنگ سازی کتاب کتابخوانی طرح های ترویجی کتابخوانی فرهنگ کتابخوانی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شورای فرهنگ عمومی سمنان فرهنگ سازی شورای فرهنگ عمومی سمنان فرهنگ سازی کتاب کتابخوانی طرح های ترویجی کتابخوانی فرهنگ کتابخوانی شورای فرهنگ فرهنگ عمومی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۴۳۲۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وظیفه پلتفرم‌ها در عرضه دارو/ ۶ ماه اجرای آزمایشی در یک استان

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدحیدر محمدی، با اشاره به ابلاغ آئین‌نامه عرضه و حمل دارو از طریق سکوهای اینترنتی، اظهار کرد: تدوین این آئین‌نامه با برگزاری جلسات متعدد بین سازمان غذا و دارو و وزارت ارتباطات به‌منظور بررسی‌های تخصصی موضوع انجام شد.

وی با تاکید بر اینکه سازمان غذا و دارو با نفس ورود سکوهای اینترنتی به حوزه فروش دارو مخالف بوده و هست و هنوز هم تاکید می‌کنیم فروش اینترنتی دارو غیرقانونی و غیرمجاز است، عنوان کرد: آنچه در مورد حمل دارو توسط سکوها تدوین شده و توسط وزارت ارتباطات اعلام شد «آئین‌نامه حمل دارو از طریق سکوی اینترنتی است» و به‌هیچ‌وجه فروش اینترنتی دارو مطرح نیست.

معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه در این آئین‌نامه تاکید شده است که هرگونه خرید، فروش و انبارش دارو توسط سکوهای اینترنتی غیرمجاز و غیرقانونی است، گفت: پس از ثبت کد رهگیری نسخه توسط بیمار در سامانه سکوهای مورد تأیید (سازمان غذا و دارو)، نسخه از طریق سکو حمل و به نشانی متقاضی که در سیستم ثبت شده است تحویل داده می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه موضوع فروش اینترنتی دارو به‌هیچ‌عنوان مطرح نیست، افزود: این آئین‌نامه تنها در مورد حمل دارو و تحویل آن به نشانی بیمار به‌صورت غیرحضوری است، همچنین عرضه داروهای خاص، سهمیه‌ای، تحت کنترل و دارای شرایط خاص حمل، توسط پلتفرم‌ها صورت نخواهد گرفت.

به گفته محمدی، مجوز فعالیت سکوهای اینترنتی متقاضی فعالیت در حوزه حمل دارو در یک کارگروه مشترک توسط سازمان غذا و دارو با همکاری وزارت ارتباطات صادر می‌شود، تمامی متقاضیان فعالیت در این حوزه باید ضوابط فنی سازمان غذا و دارو را داشته و حائز شرایط باشند، دوره‌های آموزشی توسط سازمان غذا و دارو برای سکوهای متقاضی برگزار خواهد شد، وزارت بهداشت (سازمان غذا و دارو) مسئولیت نظارت بر ضوابط اجرایی و فنی را دارند و سکوها مکلف به رعایت این ضوابط هستند، درج هرگونه تبلیغات و تشویق به مصرف فرآورده‌های دارویی و خرید، فروش و انبارش در این آئین‌نامه برای سکوها غیرمجاز اعلام و کاملاً منع شده است.

وی تصریح کرد: داروخانه‌هایی که درخواست فعالیت با سکوهای اینترنتی به‌منظور تحویل دارو را دارند باید درخواست خود را به سازمان غذا و دارو ارائه دهند و تنها داروخانه‌های مورد تأیید این سازمان مجاز به فعالیت در این حوزه خواهند بود، همچنین در صورت ثبت شکایت از سکو و یا داروخانه سازمان غذا و دارو مرجع پیگیری معرفی شده است.

کد خبر 6091482 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • وظیفه پلتفرم‌ها در عرضه دارو/ ۶ ماه اجرای آزمایشی در یک استان
  • آیین‌نامه عرضه اینترنتی دارو ابلاغ شد/اجرای آزمایشی در ۶ ماه
  • ارتقای فرهنگ و سواد سلامت از اولویت‌های حوزه بهداشت است
  • مکمل‌های طرح نور در نهادهای فرهنگی اجرا شود
  • خسروپناه: شورای فرهنگ عمومی استان‌ها رویکرد مسئله محور داشته باشند
  • آیین‌نامه توزیع اینترنتی دارو بر بستر سکوها ابلاغ شد
  • رشد ۱۵۳ درصدی امانت کتاب در آذربایجان شرقی
  • به عنوان یک مطالبه عمومی ایجاد یک سکو دائمی برای عرضه پوشاک عفیفانه ضروری است
  • نهاد کتابخانه‌های عمومی زمینه‌ساز ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی
  • ایجاد مرکز عرضه پوشاک حجاب و کالای عفیفانه در تهران